Contacteaza-ne: 021.351.87.44 | Email: lucidius2001@yahoo.com

Produse

Mario-pachet

Perioada de valabilitate

6 luni

Valoare energetica/100 gr

391 kcal

Fursecurile Mario din aluat cu unt, cu umplutură din sufleu și gem cu aromă de vișină sunt ideale pentru cei care caută un gust dulce și profund într-o clipă de relaxare. Dacă ți-e foame sau doar dorești să îți înduclești puțin ziua vei apela la acest desert minunat care îți este întotdeauna pe plac. Consistența lor pufoasă combinată cu o cremă plină, cu aromă de vișine te va fermeca imediat. Oferă-ți această mică plăcere în fiecare zi și vei zâmbi mai mult.

Ingrediente:

Aluat de fursecuri 57%  (făină grâu de calitate superioară, margarină din uleiuri vegetale în formă naturală și solidă rafinate și dezodorizate, emulgator lecitină din soia, regulator de aciditate acid citric, conservant sorbat de potasiu), pudră din ouă, pudră de cacao, aromatizant “Vanilină”, afânători bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodiu.
Umplutură din sufleu cu aromă de vanilie 27% (zahăr alb, melasă din amidon, agent de gelificare agar, ulei de palmier rafinat și dezodorizat, produs cu lapte condensat și zahăr – zahăr alb, lapte praf degresat, ulei de palmier rafinat și dezodorizat), albuș de ou, regulator de aciditate acid citric, aromatizanți “Vanilină”, “Unt”, gem cu aromă de vișine 16% (zahăr alb, melasă din amidon, piure de mere, agent de gelificare pectină, regulator de aciditate acid citric, conservant acid sorbic, colorant artificial “Carmuazină”, aromatizant “Vișină”.

Nu conține organisme modificate genetic.

Greutate neta: 1,5 kg

Valoarea nutritivă la 100 g:
proteine – 4,6 g;
grăsimi – 15,7 g;
acizi grași saturați – 8,2 g
carbohidrati – 61,6 g
zaharoză – 35,6 g
fibre alimentare – 0,03 g

Revenire Sus