Contacteaza-ne: 021.351.87.44 | Email: lucidius2001@yahoo.com

Produse

Bezea Zefir cu șampanie

 

Bezea Zefir pack

Perioada de valabilitate

4 luni

Valoare energetica/100 gr

332 kcal

Nu există vară în care papilele gustative să nu își dorească să fie răsfățate de ceva dulce, aerat, pufos și înmiresmat. Pentru acest lucru s-a inventat bezeaua. Ea este iubită atât de părinți cât și de copii. De aceea, s-a inventat până și testul bezelei pentru a putea prezice viitorul unui copil.

TESTUL BEZELEI este, de fapt, un experiment psihologic inventat in anii ’60 de psihologul american Walter Mischel, care continua sa urmareasca si acum evolutia subiectilor care au fost supusi la test in urma cu 50 de ani. Specialistul observa permanent traseul profesional si viata personala al voluntarilor.

Iată cum funcționează acest test.

Un adult ii ofera unui copil o bezea pe care o poate mânca imediat sau, daca asteapta cateva minute, va mai primi inca una, ca premiu, deci va putea mânca doua. Desigur, tentatia este foarte mare si cei mai multi copii supusi acestui experiment aleg sa manânce prima bezea oferita, pe loc.

Psihologii spun insa ca micutii care aleg a doua varianta au mari sanse sa ajunga oameni de succes si au un risc mai mic de obezitate, nu devin dependenti de diferite substante, au un risc scazut de divort si obtin rezultate mai bune la invatatura.

In cartea in care a publicat concluziile acestui test, psihologul spune ca acei copii care rezista tentatiei unei placeri facile si imediate dau dovada de autocontrol, determinare si rabdare, calitati care le vor fi de mare folos in viata. In plus, copiii care decid sa astepte a doua bezea gasesc mereu metode creative pentru a face mai suportabila asteptarea chinuitoare.

Ingrediente:

Zahăr, sirop de amidon, piure de măr, pectină, spumă din albuș de ouă, regulator de aciditate (acid lactic alimentar, lactat de sodiu), aromă (șampanie), colorant (tartrazină).

Poate conține urme de: –

Greutate neta: 700 g

Valoarea nutritivă la 100 g:
proteine – 0,8 g;
grăsimi – 0,1 g;
glucide – 85,3 g

Revenire Sus